Mai multe drumuri din Moldova sunt închise din cauza vremii

Getting your Trinity Audio player ready...

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a informat marţi că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a fost închisă temporar circulaţia pe trei drumuri naţionale din zona Moldovei.

Potrivit sursei citate, unul dintre drumurile naţionale închise în timpul nopţii este DN 29, între localitatea Răchiţi şi oraşul Săveni din judeţul Botoşani.

Aceeaşi măsură a fost impusă şi pe DN 11A, între comuna Podu Turcului din judeţul Bacău şi municipiul Bârlad din judeţul Vaslui.

Cel de-al treilea drum naţional închis este DN 28A, între oraşul Târgu Frumos, municipiul Paşcani şi localitatea Moţca din judeţul Iaşi.

De asemenea, este restricţionată circulaţia vehiculelor de peste 7,5 tone pe DN 15D între municipiul Roman şi limita judeţelor Neamţ şi Vaslui, precum şi pe DN 24B, între oraşul Huşi şi Vama Albiţa, şi pe DN 28 între localitatea Cozia şi Vama Albiţa.

 

Un autocar cu 47 de pasageri a ieșit de pe carosabil în județul Vrancea

 

Un autocar cu 47 de persoane a ieşit în afara părţii carosabile, marţi dimineaţa, la Doaga, din cauza viscolului şi vizibilităţii reduse, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Poliţiştii rutieri au intervenit în această dimineaţă în apropiere de localitatea Doaga, unde un autocar cu 47 de persoane a părăsit partea carosabilă. Nicio persoană nu a suferit leziuni, toţi pasagerii fiind preluaţi. La acest moment se încearcă tractarea acestuia”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, călătorii şi şoferul au fost transportaţi cu un microbuz al ISU la staţia Peco de la Tişiţa, până la repunerea autocarului pe carosabil.