Marina Constantinescu va prezenta, în direct, live streaming, selecţia oficială a spectacolelor din Festivalul Naţional de Teatru

Criticul Marina Constantinescu, director artistic şi selecţioner al Festivalului Naţional de Teatru, va anunţa selecţia oficială a celei de-a 27-a ediţii, miercuri, 5 iulie, de la ora 12.00, în sistem live streaming pe noul site al festivalului, www.fnt.ro.

Realizată pentru al doilea an consecutiv, transmisiunea video în direct pe site este prima uşă deschisă către spectacolele pe care le veţi putea vedea între 20 şi 30 octombrie 2017 pe scenele bucureştene, în cadrul celei de-a 27-a ediţii. Selecţionerul Marina Constantinescu va prezenta pe scurt fiecare spectacol din selecţie în transmisiunea realizată de la sediul UNITER special pentru publicul din România şi din întreaga lume.

Noul site este adaptat pentru desktop, smartphone şi tabletă, având o grafică schimbată, cu o structură mai simplă şi mai eficientă. Săptămânal, pe site-ul oficial al festivalului vor fi prezentate ştiri, comunicate de presă, interviuri, reportaje şi galerii foto şi video. Astfel, publicul va avea acces la informaţii despre creatorii spectacolelor, despre programul festivalului precum şi despre detaliile tuturor evenimentelor din cadrul acestuia.

Cea de-a 27-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată marelui actor Victor Rebengiuc.