Mick Jagger a trecut cu bine peste operația pe cord

Solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord, pentru înlocuirea unei valve, iar în prezent se recuperează, potrivit mirror.co.uk.

Platforma online Tonight Billboard informează că rockerul a fost supus intervenției chirurgicale săptămâna aceasta, într-un spital din New York, SUA, scrie Mediafax. Intervenția chirurgicală era necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficiență cardiacă și chiar la deces în urma unui infarct.
Purtătorii de cuvânt ai artistului și ai trupei nu au comentat informațiile.
Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones a anunțat că va amâna toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie – 29 iunie, pentru a-i permite lui Jagger să urmeze un tratament medical, dar nu au specificat natura problemei. Membrii trupei au adăugat că se așteaptă ca Jagger să se recupereze complet.
Pe 31 martie, Jagger a fost fotografiat în Miami Beach, Florida, SUA, la plajă, cu iubita sa, dansatoarea americană Melanie Hamrick, în vârstă de 31 de ani, fiul lor în vârstă de doi ani, și Georgia May, una dintre fiicele artistului, în vârstă de 27 de ani.
Cu o zi înainte, cântărețul le-a scris fanilor, într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, că „muncește din greu pentru a se întoarce pe scenă cât mai curând posibil”.
În tinerețea sa, Mick Jagger a trecut printr-o perioadă zbuciumată, cu multe aventuri sexuale și consum de droguri, dar, în prezent, artistul are un stil de viață sănătos.
Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, în care mai cântă Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. Trupa, înfiinţată la Londra, în 1962, a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. Formația a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.