Nicușor Dan a fost desemnat oficial candidatul Forței Dreptei la Primăria București

Într-un eveniment politic desfășurat sâmbătă, Nicuşor Dan, actualul primar al Municipiului Bucureşti, a fost desemnat oficial candidatul formaţiunii Forţa Dreptei pentru un nou mandat la conducerea Capitalei. Alegerea sa a fost confirmată în cadrul Conferinței de alegeri a Forţa Dreptei Bucureşti, unde delegaţii prezenţi au votat în unanimitate pentru susţinerea candidaturii sale, printr-un proces de vot deschis, prin ridicarea mâinii.

În discursul său emoţionant de după desemnare, Nicuşor Dan a recunoscut posibilitatea de a fi făcut greşeli pe parcursul mandatului său, dar a subliniat cu tărie că niciodată nu a tratat cu lejeritate votul acordat de cetăţeni. “Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul pe care oamenii ni l-au dat”, a afirmat Dan, adăugând că este optimist în privinţa viitorului şi a capacitaţii sale de a-şi aduce aminte bucureştenilor progresul înregistrat sub administraţia sa.

Reflectând asupra mandatului său, Nicuşor Dan a evidenţiat îmbunătăţirile infrastructurale realizate, remarcând schimbările pozitive de la marcajele rutiere lipsă și trotuarele deteriorate, până la situaţia actuală în care oraşul s-a transformat semnificativ sub conducerea sa. “Sunt optimist că reuşim să le explicăm bucureştenilor de unde am pornit şi unde am ajuns şi unde putem să ajungem cu aceeaşi seriozitate”, a spus el.

Decizia Forţei Dreptei de a-l susţine pe Nicuşor Dan pentru un nou mandat reflectă încrederea partidului în viziunea şi capacitatea sa de a continua proiectele de modernizare și îmbunătăţire a calităţii vieţii în Capitală. Candidatura sa vine într-un moment crucial, subliniind angajamentul continuu pentru combaterea corupţiei și promovarea unui management transparent și eficient al orașului.

Pe măsură ce campania electorală va lua avânt, ochii bucureştenilor se vor îndrepta către Nicuşor Dan şi echipa sa, în aşteptarea prezentării unui plan concret pentru viitorul Bucureştiului. Alegătorii vor avea, astfel, oportunitatea de a evalua realizările trecute și viziunea propusă pentru a decide dacă vor reînnoi încrederea în leadership-ul său pentru încă un mandat.