Orchestra Simfonică București pregătește în această iarnă Concertul de Crăciun

Orchestra Simfonică București – Bucharest Symphony Orchestra pregătește în această iarnă Concertul de Crăciun al primei ediții a Stagiunii #SalutCULTURA!

În încheierea Stagiunii SalutCULTURA, o serie de 11 concerte și evenimente culturale susținute la Sala Cinema PRO, Orchestra Simfonică București vă invită Marți, 11 decembrie 2018, pentru a sărbători împreună Nașterea Domnului. Concertul va avea loc începând cu ora 19.00.

Orchestra Simfonică București și dirijorul principal, Maestrul Jin Wang vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați un program ce cuprinde muzica și stilurile sale diverse: de la preclasic, clasic, romantic, jazz, la colinde românești.

În program:
• O. Respighi – Suita de dansuri antice nr. 2
• A. Vivaldi – Concerto Grosso pentru viori, op. 3 nr. 8 – Solisti: Catalin Opritoiu – flaut, Gabriel Gheorghe – vioara
• A. Corelli – Concerto grosso in sol minor ‘Fatto per la Notte di Natale’, Op.6 No.8
• Jin Wang – Jazz Symphony
• P. I. Tchaikovski – Valsul Florilor, Dans Trepak
• L. Anderson – Christmas Festival
• Colinde – invitați: Blue Noise

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Biletele pot fi achizitionate online pe https://iabilet.ro, http://entertix.ro si in retelele magazinelor partenere.

Parteneri: Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, PONSA, Texcargo, Therme Bucuresti, EVconnect.ro – Statii de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.