Pianul de pe plajă, cel mai fotografiat obiectiv de la Vama Veche

Un pian cu coadă rămas pe plaja de la Vama Veche, scăldat de Marea Neagră, a devenit cel mai fotografiat obiectiv al litoralului, odată cu terminarea sezonului turistic.

Nostalgicii mării au început să numere lunile până la debutul sezonului 20 18, care va avea loc oficial la 1 Mai. Cei care dau o fugă la Vama Veche pentru a mai respira o dată aerul sărat se bucură de linişte şi de plaja goală pe care tronează maiestuos un pian cu coadă, în faţă la Yuva (fostul Molotov, la Corsarul).

Umplut cu pământ, pietricele albe şi plante, cu clape din lemn maro şi furnir alb, pianul face parte din decorul barului Yuva. Căutând un element pe care să-l pună pe plajă şi să devină distinctiv, cei trei proprietari au dat de pian, pe olx.ro. Îl vindea cineva din Alba Iulia. „Am adus pianul când am deschis barul, în aprilie 2016. Era nefuncţional, o moştenire de familie. A fost nevoie de 5 inşi ca să-l cărăm, pentru că are vreo 200 kilograme. Transportul a costat mai mult decât pianul: pianul a costat 600 lei, iar transportul a fost 800 lei“, râde George Stoianov, un bucureştean care deţine barul Yuva împreună cu doi prieteni.