Piedone, condamnat în dosarul Colectiv, ales primar

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone – condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv și plecat din funcție după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă în urma tragediei din clubul Colectiv – comentează pe Facebook victoria sa la alegerile locale în urma cărora a fost ales primar al sectorului 5, susținând că “judecata poporului a decis”.

Una dintre surprizele uriașe ale acestui scrutin este alegerea lui Piedone în funcția de primar al sectorului 5, el candidând din partea formațiunii fondate de Dan Voiculescu – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Cristian Băcanu, candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS s-a recunoscut învins în fața lui Cristian Popescu Piedone în competiția pentru Primăria Sectorului 5.
 
Piedone a comentat pe Facebook victoria sa, susținând că “a decis judecata poporului”.
 
Mesajul lui Piedone:
  • “Judecata poporului a decis!
  • Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!
  • În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!
  • Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!
  • V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.
  • Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!
  • Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”.