Primăria Sectorului 1 se închide urmare a deciziilor luate de consilierii PNL și PSD

Getting your Trinity Audio player ready...

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi că activitățile Primăriei Sectorului 1 vor fi suspendate ca urmare a deciziilor luate de consilierii locali ai PNL și PSD. Aceștia sunt acuzați că au redirecționat fondurile destinate funcționării primăriei către Catedrala Mântuirii Neamului, lăsând instituția fără resursele necesare pentru a-și continua activitatea.

Clotilde Armand a precizat că această situație a determinat-o să depună o plângere penală săptămâna trecută, subliniind că oprirea serviciului public este interzisă prin lege. Mai mult, ea a menționat că de săptămâna trecută primăria se confruntă cu lipsa serviciilor de pază, iar de astăzi va fi afectat și accesul la internet în cadrul instituției.

Într-o mișcare considerată de mulți drept un protest simbolic, primarul a anunțat deschiderea unor birouri ale registraturii în fața sediilor PSD și PNL, în străzile Kiseleff și, respectiv, Modrogan. Această acțiune este menită să atragă atenția publicului asupra situației critice în care se află primăria și să expună, în viziunea primarului, disperarea celor care „au furat industrial această primărie” și care acum se confruntă cu imposibilitatea de a „fura liniștiți în continuare”.

Anunțul primarului Sectorului 1 scoate în evidență un conflict profund între conducerea locală și reprezentanții celor două partide majore din consiliul local, reflectând tensiunile politice care afectează gestiunea resurselor publice și, în ultimă instanță, bunăstarea cetățenilor sectorului.