Procurorii DNA desfășoară 22 de percheziții care vizează infracțiuni de corupție săvârșite începând cu decembrie 2019

Procurorii DNA desfășoară percheziții în spitalele COVID-19 din județul Brașov, într-un dosar care vizează suspiciuni de corupție săvârșite începând cu luna decembrie 2019 și până în prezent, transmite Direcția Națională Anticorupție într-un comunicat trimis mass-media joi dimineață.

Surse judiciare au declarat că vizate sunt și spitalele COVID-19 din județul Brașov. Este vorba de Spitalul Clinic de Neurologie și Psihiatrie Brașov, Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul Municipal Odorhei și la sediul Biroului de Operațiuni Speciale din Brașov, unde este vizat chiar șeful instituției, au declarat sursele G4Media. La percheziții participă și Direcția Generală Anticorupție.

  • ”În cursul zilei de 03 decembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate pe raza județelor: Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcție Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul transmis de DNA joi dimineață.