PSD dezbate comasarea alegerilor și numele candidatului la Primăria Capitalei

Getting your Trinity Audio player ready...

Partidul Social Democrat (PSD) se confruntă cu decizii strategice majore în contextul alegerilor europarlamentare. Liderul partidului, Marcel Ciolacu, a convocat o ședință a conducerii PSD cu liderii regionali pentru a discuta o serie de teme cruciale.

Primul subiect pe agenda discuțiilor este posibilitatea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare. Această decizie are implicații semnificative, atât pentru strategia de campanie a partidului, cât și pentru mobilizarea alegătorilor.

O altă temă fierbinte în cadrul discuțiilor este posibilitatea ca PSD să meargă pe liste comune cu Partidul Național Liberal (PNL) sau să concureze separat în alegeri. Această decizie va influența în mod direct profilul și direcția PSD pe scena politică românească.

Pe lângă aceste aspecte strategice, un punct sensibil în cadrul dezbaterilor este alegerea candidatului PSD pentru primăria Capitalei. Marcel Ciolacu îl susține pe Daniel Băluță, actualul primar al Sectorului 4, în timp ce Paul Stănescu, secretarul general al PSD, susține revenirea Gabrielei Firea.