Radu Mihaiu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2

Getting your Trinity Audio player ready...

Radu Mihaiu, actualul primar al Sectorului 2 din București, a confirmat miercuri intenția sa de a candida pentru un nou mandat. Mihaiu și-a exprimat dorința de a intra în cursă reprezentând Uniunea Salvați România (USR) și o alianță de dreapta unită. „Vreau să candidez din partea USR și din partea alianței de dreapta unită. (…) Va exista un formalism și pentru acest lucru, dar aș spune că în acest moment sunt cel mai bine poziționat să candidez din partea alianței dreapta unită. (…) Sondajele arată bine, dar suntem totuși destul de departe de alegeri. Nu aș vrea să ne bazăm exclusiv pe sondaje. Mai este încă de făcut, cu siguranță. (…) La cum am văzut eu evoluția acestor sondaje și în acest moment arată că suntem foarte bine”, a declarat Mihaiu într-un interviu acordat pentru Digi 24.

Despre cursa pentru Primăria Capitalei, Radu Mihaiu a afirmat că actualul primar general, Nicușor Dan, reprezintă cea mai bună opțiune. „În acest moment, varianta cea mai bună este clar Nicușor Dan. Din punctul meu de vedere, nu am văzut un alt candidat care să fie mai bun decât actualul primar general. Este un primar care se străduiește să facă lucrurile care contează mai degrabă decât lucrurile de fațadă. Am văzut mai mulți primari care fac lucruri de fațadă și care nu fac munca de jos, aia care contează, aia care investește, care face orașul să crească”, a subliniat Mihaiu.

Aceste declarații vin în contextul pregătirilor pentru alegerile locale din România, oferind o perspectivă asupra dinamicii politice actuale în capitală. Mihaiu, cunoscut pentru abordarea sa pragmatică în administrarea sectorului 2, pare să fie încrezător în șansele sale de realegere, bazându-se pe sondajele favorabile și pe sprijinul coaliției de dreapta.