VIDEO | Reacție agresivă a unui consilier parlamentar în fața unui polițist: „Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine.”

Un consilier din Camera Deputaţilor înjură şi amenință un echipaj de poliţie care îi ceruse documentele pentru că oprise într-un loc nepermis, pe un drum din Prahova. Imaginile au fost postate pe Facebook de polițistul Marian Godină, care comentează: „Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine”.

Observatorul Prahovean scrie că cel din imagini este Lucian Rădulescu, consilerul deputatului PSD de Prahova Laura Moagher și director adjunct la CSM Ploiești.

 
În imaginile postate pe Facebook de Marian Godină se poate vedea cum Lucian Rădulescu, căruia un echipaj de poliție îi cere documentele pentru că oprise pe marginea drumului, într-o zonă unde staționarea este interzisă, are o reacție nervoasă și devine recalcitrant.
 
„Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine. Hai să-ți arăt ceva (…) Vino încoa. Ia colea. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Deci jur… fii atent ce spun aici, fă ce vrei tu. Hai, dă-i drumul și dă amendă”, îi spune polițistului Lucian Rădulescu, după ce ia din mașină o legitimație și i-o aruncă în mână.
 
„Aveți un indicator acolo cu oprire interzisă, domnule Rădulescu. Ce să-mi arătați?”, reușește să îi spună polițistul.
 
„Aștept pe unul să-mi bage gaze, în p… mea, nu mai te lua de mine. Du-te-n p…”, îi mai spune Rădulescu agentului, în timp ce urcă la volanul autoturismului său BMW și pleacă în trombă.
 
Incidentul a avut loc în comuna Păulești din județul Prahova.
 
„România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, comentează polițistul Marian Godină.