Regina Maxima a Olandei a mers la redeschiderea Muzeului de Artă din Haga pe bicicletă

Muzeele și galeriile de artă din Olanda încep să se redeschidă după ce au fost închise o lungă perioadă de timp din cauza pandemiei. Iar, noile recomandări guvernamentale îndeamnă oamenii să viziteze atracțiile locale, astfel încât Regina Maxima a făcut o plimbare prin Haga, unde locuiește, pentru a vedea cum unul dintre cele mai faimoase muzee ale orașului se confruntă cu sarcina de a primi primii vizitatori.

Maxima, în vârstă de 49 de ani şi mamă a trei copii, a ajuns pe bicicletă pentru a vizita Muzeul de Artă de la Haga, care luni s-a redeschis în condiții stricte de distanțare socială, fiind închis timp de 11 săptămâni pe fondul pandemiei.

Facebook- Marc Lankreijer

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), infrastructura sigură pentru mers și mersul pe bicicletă este, de asemenea, o cale de realizare a echității sanitare mai mari. Pentru cei care de multe ori nu își pot permite vehicule private, mersul pe jos și mersul pe bicicletă poate oferi o formă de transport, reducând totodată riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral, anumite tipuri de cancer, diabet și chiar deces. În consecință, un transport activ îmbunătățit nu este numai sănătos; este, de asemenea, echitabil și rentabil.

 

Facebook- Marc Lankreijer