Scriitorul Radu Aldulescu – despre România

La Radio Clasic Ediție specială, vineri 5 februarie, de la ora 11.00 și în reluare sâmbătă, 6 februarie, de la ora 19.00, un interviu inedit cu scriitorul Radu Aldulescu.

Domnia sa a debutat în 1993 cu romanul Sonată pentru acordeon și a luat premiul Uniunii Scriitorilor din România. A scris un scenariu de film, împreună cu Răsvan Popescu, transpus pe peliculă de dl. Lucian Pintilie – Terminus Paradis. Au urmat mai multe volume, colaborând pe rând cu Editura Cartea Românească, Editura Nemira, Editura Corint, iar anul trecut a lansat cel mai recent roman al său Istoria Regelui Gogoșar.

Scriitorul Radu Aldulescu ne vorbește despre ultima sa carte, dar și despre felul în care privește un scriitor societatea românească actuală.

Pe data de 18 Februarie, scriitorul Radu Aldulescu, împreună cu alți patru scriitori români, se va afla la Bruxelles, unde va prezenta publicului cel mai recent roman al său. Detalii despre acest eveniment puteti găsii aici: Scriitorii despre România . Evenimentul este organizat de Asociația Freedom Smile, cu sprijinul Eurolines si Tarom.

Interviul a fost realizat de Andrei Enescu.

Loading …