Spotlight 2017: Calea Victoriei a devenit loc de joacă pentru proiecțiile video pe clădiri

Calea Victoriei a devenit, din nou, loc de joacă pentru proiecțiile video pe clădiri, duminică, în ultima seară a festivalului Spotlight.

Zeci de curioși s-au oprit, începând cu ora 20,30, în dreptul Cercului Militar, să urmărească proiecțiile spectaculoase de culori și personaje fantastice. Un segment al uneia dintre arterele principale ale Bucureștiului, Calea Victoriei, a devenit pietonal, lăsând loc liber celor care au vrut să urmărească poveștile create din jocuri de lumină de către artiștii invitați la această ediție a Spotlight.

Festivalul luminii a debutat joi, în Piața "George Enescu", cu show-ul "Illuminaire" al companiei austriece Phoenix Fire Dancers, un spectacol care celebrează lumina, cu proiecții laser, numere de dans și jocuri impresionante de foc, însoțite de un fundal sonor pe măsură: demonstrația de tobe live dată de Vienna Light Orchestra.

Manifestarea a continuat în fiecare seară, între orele 20,30 și 23,00, cu instalații, proiecții și sesiuni de video mapping care au transformat Calea Victoriei într-un gigant spațiu expozițional.