Stagiunea SalutCULTURA! continuă în luna februarie, luna dragostei, cu “CineMusica”

Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă Miercuri, 20 februarie 2019, cu o seară de muzică de film. Concertul va avea loc la CinemaPRO, începând cu ora 19.00.

Cu această ocazie, atmosfera muzicii de film te va încânta cu melodii celebre din coloane sonore de filme de dragoste și fantezie. Orchestra Simfonică București și dirijorul Andrei Tudor vă oferă șansa să asculați doi interpreți români de succes: Linda Teodosiu – voce și Flavius Teodosiu – saxofon.

Așa cum v-a obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, UCIMR, E-Boda, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising

Bilete la Magazinul Muzica și online pe entertix.ro, iabilet.ro și magazinele partenere.
Despre Orchestra Simfonică București

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Flavius și Linda Teodosiu sunt doi artisti români care au cucerit lumea cu talentul lor. Flavius cântă jazz de la vârsta de 25 de ani și este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști, recunoscut drept “the saxophon man”.

Din 1987 locuiește în Germania, talentul său propulsându-l pe marile scene ale lumii, alături de artiști consacrați precum Chris de Burgh, Jennifer Rush sau Gloria Gaynor.

Fiica sa, Linda, a moștenit talentul tatălu său și cântă alături de el de la 12 ani. Momentul care a propulsat-o în activitatea ei a fost premiul doi oferit în cadrul producției “Germania cauta un superstar”, format tv concurs de talente, echivalentul german al concursului „Megastar”. In a treia runda, interpretarea exceptională a piesei “Hero” – Mariah Carey i-a adus Lindei felicitări chiar de la celebra artistă. A colaborat cu nume mari de pe scena muzicală internaţională, cum ar fi Gloria Gaynor, Beyonce și Michael Bolton.

Linda Teodosiu a câștigat o multitudine de premii, participând la o serie de competitii muzicale și este semifinalistă a concursului „The winner is”, eveniment produs de televiziunea Sat 1 din Germania, care a oferit cel mai mare premiu din istoria media: un milion de euro. Desi nu a luat marele premiu, Lindei i-a revenit un câștig în valoare de 150 de mii de euro.