„SUFLET ÎN CULORI” – concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism

De 7 ani, Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism, iar sâmbătă, 1 aprilie 2017, organizează împreună cu Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură un concert caritabil.

Începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Radio din București, are loc cea de-a IV-a ediție a evenimentului „SUFLET ÎN CULORI”, menit să atragă atenția asupra problematicii autismului în România și totodată să strângă fonduri pentru susținerea celor 440 de copii din asociație

Ediţia aceasta îi aduce pe scenă pe Clara CERNAT (vioară/violă), Thierry HUILLET (pian) și Gari CAYUELAS – KRASZNAI (clarinet) care împreună alcătuiesc TRIO HUILLET și promite o experiență acustică desăvârșită, atât pentru iubitorii genului muzical, cât și pentru toți iubitorii artei, dornici să contribuie la sprijnirea copiilor cu autism.

TRIO HUILLET abordează un repertoriu excepțional de muzică de cameră, reunind trei instrumente care se completează reciproc, oferind programe de concert pentru vioară, clarinet și pian. De altfel, Thierry Huillet este unul dintre cei mai importanți compozitori ai prezentului.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos. Fondurile colectate în urma vânzării de bilete vor fi direcționate către programele de terapie pentru copiii cu autism derulate de Asociația Help Autism.