Trupa americană Bon Jovi a anunțat lansarea unui nou album

Trupa americană Bon Jovi a anunțat vineri lansarea unui nou album pe 21 octombrie, primul de la plecarea lui Richie Sambora, legendarul chitarist al grupului timp de trei decenii, relatează AFP.

"This House is Not for Sale" este al 14-lea album de studio semnat Bon Jovi, una dintre trupele rock cu cele mai mari vânzări de albume, având peste 130 de milioane de exemplare achiziționate de către fani de la debutul acesteia în 1983.

Grupul, originar din New Jersey, a lansat vineri primul single de pe album, după ce a devenit celebru cu hituri precum "Livin' On a Prayer", "I'll Be There for You" sau "You Give Love a Bad Name".

Ultimul album de studio al formației, "What About Now", datează din 2013 și s-a situat în fruntea vânzărilor la lansarea în Statele Unite. În cursul aceluiași an, trupa s-a despărțit în relații aparent amicale de chitaristul Richie Sambora, care a fost înlocuit de canadianul Phil X.

Sambora și-a motivat anul trecut, pentru site-ul Ultimate Guitar, despărțirea de Bon Jovi prin dorința de a explora noi orizonturi muzicale.