Tudor Gheorghe lansează prima sa carte

Artistul Tudor Gheorghe în vârstă de 71 de ani, din care 51 sunt de carieră, îşi lansează prima carte sub titlul "Vă dau un an din viaţa mea" în cadrul turneului "Toamna Simfonic" care va avea loc în opt oraşe, între 3 octombrie şi 7 noiembrie. La Bucureşti lansarea e programată pentru 25 octombrie.

"Vă dau un an din viaţa mea" (publicată la editura proprie) este un jurnal literar, iar lansarea volumului va avea loc prin câte un eveniment organizat înainte de fiecare concert din cele opt oraşe în care va avea loc turneul muzical "Toamna Simfonic".

Astfel, prima carte semnată de "trubadur" va fi lansată: pe 3 octombrie – la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova, pe 7 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 10 octombrie – la Opera Naţională din Iaşi, pe 13 octombrie– la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pe 14 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, pe 17 octombrie – la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj- Napoca, pe 7 noiembrie – la Sala Filarmonicii din Timişoara.

La Bucureşti, evenimentul de lansare a cărţii va avea loc pe 25 octombrie (marţi), cu o zi înainte de concertul de pe 26 octombrie de la Sala Palatului.

Despre debutul său ca scriitor, maestrul Tudor Gheorghe a declarat: "M-a inspirat un turneu pe care l-am făcut cu «Lecţia», cu care am bătut toate oraşele mici. La Babadag nu mai cântase nimeni de 20 de ani! M-au emoţionat lucrurile astea, aşa că le-am trecut într-un jurnal care se va intitula «Vă dau un an din viaţa mea»