Un singur tractor la protestul aprobat în Piața Constituției din București

Protestul programat al transportatorilor și fermierilor în Piața Constituției din București, organizat de un avocat considerat apropiat senatoarei Diana Șoșoacă, are o participare redusă duminică dimineața, cu prezența doar a unui singur tractor, informează G4Media. Acesta a fost adus în piață pe platforma unui tir, în jurul orei 9:00, în conformitate cu aprobarea primită de la Primăria Capitalei pentru organizarea protestului.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, aprobase anterior organizarea unui protest în Piața Constituției cu 5.000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir, de duminică până marți. Avocatul Petre Mircea Bogdan, care a făcut solicitarea pentru autorizarea protestului, a menționat inițial că este prieten cu senatoarea Diana Șoșoacă, dar a precizat ulterior că dacă senatoarea a afirmat că el este avocatul ei, atunci așa este.

Coordonatele stabilite de Primăria Municipiului București pentru protest prevedeau adunarea mijloacelor auto pe șoseaua Alexandriei, urmată de deplasarea acestora până în Piața Constituției.