Vânătorul de minciuni cu Grigore Cartianu – invitat Cristian Ghinea (USR)

Getting your Trinity Audio player ready...

În această săptămână, la Radio Clasic FM, vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Vânătorul de Minciuni”, moderată de cunoscutul jurnalist Grigore Cartianu, de la „Ziariștii”. Invitatul special al acestei ediții va fi domnul Cristian Ghinea, Șeful Departamentului de Politici Publice al USR, cunoscut pentru rolul său activ în elaborarea și implementarea politicilor care vizează reformele structurale în România.

Cristian Ghinea este o figură marcantă în peisajul politic românesc, aducând o vastă experiență în domeniul administrației publice și al fondurilor europene. Anterior, a fost eurodeputat și Ministru al Fondurilor Europene, unde a gestionat cu succes implementarea și accesarea fondurilor UE, esențiale pentru dezvoltarea sustenabilă a României.

Discuția va aborda subiecte critice, cum ar fi reformele în administrație și justiție, transparența guvernamentală, și impactul acestora asupra societății românești.

Vă invităm să vă alăturați acestei dezbateri începând cu ora 10:00 și în reluare de la ora 18:00, pe frecvențele Radio Clasic FM, precum și în video pe YouTube și Facebook Live.