Vânătorul de Minciuni cu Grigore Cartianu – invitat jurnalistul Matei Udrea

Getting your Trinity Audio player ready...

În această săptămână, la Radio Clasic FM, vă invităm să urmăriți o nouă ediție incitantă a emisiunii „Vânătorul de Minciuni”, găzduită de distinsul jurnalist Grigore Cartianu („Ziariștii”). Această ediție promite să fie mai captivantă ca niciodată, invitat este jurnalistul Matei Udrea.

Împreună, cei doi jurnaliști de renume vor diseca principalele evenimente care au marcat agenda publică a săptămânii, echipați cu acuitatea și discernământul lor caracteristic. „Vânătorul de Minciuni” nu este doar o emisiune de analiză – este o călătorie care vizează descoperirea adevărului, o expediție în inima evenimentelor pentru a dezvălui ce se ascunde dincolo de fațadele publice și discursurile oficiale.

Grigore Cartianu și Matei Udrea vor naviga printre informații, vor verifica faptele și vor demonta cu abilitate orice încercare de manipulare sau distorsiune a adevărului.

Vă invităm să vă alăturați acestei dezbateri captivante începând cu ora 10:00 și în reluare de la ora 18:00, la Radio Clasic FM și în video pe YouTube și Facebook Live.