„Vânătorul de Minciuni” cu Grigore Cartianu – invitată Oana Țoiu, deputată USR

Getting your Trinity Audio player ready...

Radio Clasic FM împreună cu publicația Ziariștii lansează o nouă serie de emisiuni de dezbatere și analiză jurnalistică, „Vânătorul de Minciuni”, găzduită de cunoscutul jurnalist Grigore Cartianu. Această nouă serie promite să aducă investigații amănunțite, discuții deschise și analize aprofundate ale celor mai presante și controversate subiecte din actualitatea românească.

Prima ediție a emisiunii va fi difuzată vineri, 15 martie, de la ora 10:00, marcând debutul unei serii care își propune să facă lumină în labirintul informațional al vremurilor noastre. Invitata primei ediții este deputata USR Oana Țoiu, cu care jurnalistul Grigore Cartianu va discuta despre subiecte fierbinți care domină scena politică și socială românească.

Printre temele abordate se numără scandalul recent creat de declarațiile premierului Marcel Ciolacu și ale ministrului de finanțe în legătură cu pierderea procesului Roșia Montană, un subiect care a stârnit reacții puternice atât în rândul opiniei publice, cât și la nivelul diferitelor forțe politice. De asemenea, emisiunea va aborda și contextul alegerilor care se apropie, oferind ascultătorilor o analiză în profunzime a mizelor și așteptărilor asociate acestui important eveniment politic.

„Vânătorul de Minciuni” se angajează să ofere un spațiu de dialog constructiv, în care faptele sunt verificate meticulos, iar minciunile și dezinformările sunt demontate cu argumente solide și dovezi incontestabile. Emisiunea își propune să fie un far de claritate și un punct de referință pentru toți cei interesați de realitățile complexe ale societății românești.

Vă invităm să vă alăturați lui Grigore Cartianu și invitaților săi în fiecare vineri de la ora 10:00, pe frecvența Radio Clasic FM, pentru a explora împreună adevărurile din spatele titlurilor de știri și pentru a descoperi noi perspective asupra lumii în care trăim.

Nu ratați „Vânătorul de Minciuni”, emisiunea care promite să redefinească standardele jurnalismului de calitate și să contribuie la o societate mai bine informată și mai critică în gândire.

Emisiunea poate fi urmărită și pe canalele noastre YouTube și Facebook.