Veteranii de la Deep Purple dau startul turneului „The Long Goodbye” cu un concert la București

Formația britanică Deep Purple, una dintre cele mai faimoase trupe din istoria muzicii rock, închegată în 1968 în Hertford, va susține un concert la București, sâmbătă, 13 mai, eveniment cuprins în turneul "The Long Goodbye".

Introdusă în anul 2016 în galeria celebrităților ''Rock and Roll Hall of Fame'', trupa Deep Purple promovează cu prilejul noului turneu cel de-al 20-lea album de studio, "Infinite", lansat la 7 aprilie.

Concertul de la București va marca debutul turneului "The Long Goodbye", un rămas-bun cu adevărat lung, acesta cuprinzând peste 60 de spectacole, pe scene din Europa și America de Nord și încheindu-se la Londra, la 23 noiembrie.

Evenimentul de la București va avea loc în Parcarea A de la Romexpo, iar accesul în locație va fi permis începând cu ora 17:00. Formația rock românească Trooper, care a lansat până în prezent opt albume de studio, un box set, o carte și un DVD, va cânta de la ora 18:50, iar canadienii de la Monster Truck, care abordează un stil hard-rock cu influențe grunge, vor susține un show de la ora 19:50, potrivit organizatorilor.