A murit Camelia Argint, interpretă de muzică populară şi profesoară de canto

Interpreta de muzică populară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu, Camelia Argint, a murit la vârsta de 54 de ani, după ce ar fi suferit un infarct.

La locuinţa artistei din Târgu-Jiu a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi un echipaj de la Ambulanţa Gorj, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul Interpretei de muzică populară Camelia Argint.

„Într-adevăr, s-a intervenit cu un echipaj cu medic, medicii au făcut resuscitare la faţa locului, dar a fost tardiv şi nu s-a mai putut face nimic. Aşa credem, că a fost infarct miocardic. Am înţeles că nu avea nicio problemă de sănatate. Se va depista sigur la autopsie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, managerul SAJ Gorj, Constantin Mitroi.

Apropiaţii cântăreţei susţin că aceasta ar fi fost răcită în urmă cu câteva săptămâni.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00 şi-ar fi anunţat soţul ca nu se simte bine şi ar fi luat o pastilă împotriva răcelii, iar în timp ce se afla în baie i s-ar fi făcut rău. Bărbatul a reuşit să o conducă în hol, unde ar fi găsit-o şi echipajul de la Ambulanţă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, pentru moarte suspectă.

Zeci de mesaje au fost publicate de artiştii din judeţul Gorj pe pagina de Facebook a Cameliei Argint.

„Camiiiii, sunt la tine acasă şi tu lipseşti…
Ne-ai lăsat tuturor lacrimi şi durere în suflet…
Prea devreme ne-ai părăsit, Cami…nu îmi găsesc cuvintele…Ai fost o mamă extraordinară pentru toată generaţia de copii care am crescut sub aripa ta protectoare … Te vom iubi mereu”, a scris interpreta de muzică populară Teodora Pană.

„Astăzi am aflat cea mai cumplită veste. M-aţi învăţat ce înseamnă muzica timp de trei ani. Aţi fost prezentă şi ne-aţi făcut cei mai fericiţi la cel mai frumos eveniment din viaţa noastră. Mi-aţi promis că o să ne vedem la botez, iar astăzi am auzit că veţi cânta printre îngeri, nu pot să cred că nu mai sunteţi printre noi şi nu o să vă mai văd niciodată. Odihnă veşnică, draga mea doamnă profesoară Carmen-Camelia Argint„, este mesajul postat de o fostă elevă a profesoarei de canto de la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu.

Camelia Argint a fost profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu în ultimii 15 ani, perioadă în care a lansat sute de tineri talentaţi.