Beth Hart revine în concert la Bucureşti

Cântăreaţa Beth Hart, despre a cărei voce se spune că "opreşte timpul în loc", nominalizată la premiile Grammy şi deţinătoare a numeroase discuri de platină, revine în România în concert pe 17 iunie,de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Beth Harth, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului în momentul actual, cântăreaţa despre care s-a spus ce este "obligatoriu de ascultat măcar o dată în viaţă", numărul 1 în top Billboard Blues, revine pentru a două oară pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, după concertul susţinut pe 21 iulie 2015. Atunci, 3500 de spectatori s-au lăsat pradă unei tranşe colective în cadrul unui concert care a durat două ore.

Beth Hart, a cărei voce este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, va încânta încă o dată publicul românesc cu show-ul său, evenimentul fiind organizat de Vreau Bilet şi Premium Booking.

Preţurile biletelor la concertul lui Beth Hart din 17 iunie, în funcţie de categorie, sunt următoarele: vip – 250 de lei, categoria 1 – 190 de lei, categoria 2 – 150 de lei, categoria 3 – 120 de lei, categoria 4 – 90 de lei.

Bilete sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet.