Chopin meets Broadway, un spectacol în premieră europeană

Chopin meets Broadway este un spectacol susţinut de Peisha McPhee & Sergiu Tuhuțiu în premieră europeană la București, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Majestic.
Un spectacol extraordinar, rezultatul întâlnirii muzicale dintre doi artiști atât de diferiți și totuși atât de apropiați în dragostea lor pentru muzică și public.

Chopin meets Broadway a avut premiera la Hollywood, cu două reprezentații pe 30 septembrie și 1 octombrie anul acesta. Spectacolul de la Teatrul Odeon aduce pentru publicul din România minunata ocazie de a asculta aranjamente inedite din  repertoriul de musical, Broadway și Great American Songbook împreună cu repertoriul romantic de pian precum Chopin sau Rachmaninov.

Peisha McPhee este cântăreață americană de musical și Broadway, trainer vocal oficial la American Idol şi Disney Studios.

Câștigător al concursului Debut to Master Soloist Piano Competition 2013 din Sankt Petersburg – Rusia, Sergiu Tuhuţiu s-a afirmat ca unul din reprezentanții de vârf ai tinerei generații de pianiști. Licențiat al Universității Naționale de Muzică din București (2006), are două titluri de Master în interpretare pianistică: la Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst din Stuttgart și la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.