Codex Early Music Ensemble și Passeggio prezintă „Iter In Tempore”

Luni, 21 noiembrie 2016, ora 19.00, la TNB – Sala Atelier, Codex Early Music Ensemble și Passeggio prezintă „Iter In Tempore”.

Sunteți primiți cu prietenie într-o călătorie în timp, inițiată de un personaj contemporan care descoperă invers cronologic secolele XIX-XIV prin dans și muzică. „Iter in tempore” este un spectacol al cărui itinerariu este declanșat de curiozitatea caracteristică copilăriei, unde atracția irezistibilă oferită de muzică și pașii de dans jucăuși călăuzesc eroul tot mai departe în timp.

„Scenariul reprezintă o încercare de a demonstra că trecutul poate fi înțeles, atunci când ne eliberăm de prejudecățile contemporane. Călătoria se face înapoi, din aproape în aproape şi cu paşi mărunţi – diferenţele dintre prezent şi trecut cresc astfel aproape inobservabil. Astfel, între cele două date limită (prezentul şi epoca medievală) se poate observa că nu există o ruptură, ci o continuitate în timp. Costumele folosite în acest spectacol sunt impresionante prin diveristatea lor, dansul surprinde prin inventivitate iar piesele alese pot constitui o lecţie de istoria muzicii. ” (Passeggio)

Regia: Tunde Maria Kocsis
Coregrafia: Juhász Csilla
Muzica: Codex Early Music Ensemble

Biletele au prețuri ce variază între 60 și 120 lei. În seara evenimentului vor fi disponibile și bilete reduse pentru pensionari și studenți. Biletele sunt disponibile în rețelele Eventim.ro și Kompostor.