Concertele Coldplay din București – un eveniment de amploare pe Arena Națională

Getting your Trinity Audio player ready...

Cele două concerte Coldplay, programate pentru 12 și 13 iunie pe Arena Națională, promit să fie evenimente de neuitat, atrăgând aproximativ 50.000 de fani în fiecare seară. Evenimentele fac parte din Music Of The Spheres World Tour și sunt organizate de Emagic și Live Nation.

Deschiderea concertelor
În deschiderea concertelor, pe scenă vor urca Maisie Peters (UK) și Emaa (RO), oferind un spectacol complet pentru fanii care vor ajunge devreme la stadion. Accesul publicului va începe de la ora 17.00 prin trei intrări principale: Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin.

Programul concertelor
– Emaa: 18.30
– Maisie Peters: 19.15
– Coldplay: 20.30

Acces și bilete
Accesul la concerte se va face doar pe baza unui bilet valid. Fiecare bilet permite o singură intrare, iar cei care părăsesc zona evenimentului vor fi nevoiți să achiziționeze un nou bilet pentru a reintra. Posesorii de bilete VIP sunt sfătuiți să consulte programul personalizat primit pe email.

Facilități pentru spectatori
În zona Maior Ion Coravu, spectatorii vor avea acces la diverse facilități, inclusiv baruri, food trucks și standuri de merchandise, începând cu ora 12.00. De asemenea, în incinta stadionului vor fi disponibile stații de apă potabilă gratuită și puncte de returnare pentru paharele reutilizabile, pentru a reduce deșeurile.

Transport și accesibilitate
Primăria Municipiului București va suplimenta mijloacele de transport în comun în zilele de concerte, inclusiv linii speciale de autobuze electrice și troleibuze cu autonomie, pentru a facilita accesul la și de la stadion. Organizatorii recomandă utilizarea transportului public pentru a evita aglomerația, nefiind disponibile locuri de parcare.

Spectatorii vor primi brățări eco-friendly, pe care sunt rugați să le returneze la finalul concertului. Este permis accesul cu bidoane reutilizabile și aparate foto compacte, însă sunt interzise obiectele din sticlă, sticle PET și alte articole voluminoase. Organizatorii încurajează folosirea pelerinelor de ploaie în locul umbrelor, care nu vor fi permise.

Accesul copiilor sub 12 ani nu este recomandat, iar minorii sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Fiecare adult poate însoți maximum 4 minori.

În cadrul evenimentului vor fi implementate măsuri stricte de securitate, inclusiv control corporal amănunțit la intrare. Fumatul va fi permis doar în zonele special amenajate.