După o lungă pauză, spectacolul „DOUĂ LOTURI” revine la TNB

DOUĂ LOTURI  – unul din cele mai premiate spectacole ale Teatrului Național din Bucureşti – va putea fi văzut din nou de spectatori, de astă dată pe scena Sălii Pictura, joi 9 și vineri 10 februarie 2017, de la ora 20.00.

Spectacolul realizat de regizorul Alexandru Dabija după nuvela cu același titlu a lui Caragiale, DOUĂ LOTURI inaugura în octombrie 2012, în plin AN CARAGIALE, noua Sală Mică a Teatrului Național.

În decursul timpului avea să se bucure de  un remarcabil succes, atât în țară cât și în străinătate, fiind apreciat drept "o bijuterie simfonic teatrală despre capriciile norocului… poate cel mai bun spectacol cu o scriere de I. L. Caragiale văzut de mine în anul Caragiale" , considera Mircea Morariu în "Familia", nr. 12/2012.

Această montare i-a adus lui Alexandru Dabija, în 2013, Premiul pentru Cel mai bun regizor la Gala UNITER, iar scenografului Helmut Stürmer, alte două distincții: Premiul pentru cea mai bună scenografie la Gala UNITER și Premiul pentru scenografie la Festivalul Comediei Românești.