Ethan Hawke şi Joaquin Phoenix sunt invitaţi de onoare la American Independent Film Festival

Actorii Ethan Hawke şi Joaquin Phoenix sunt invitaţi de onoare la American Independent Film Festival ce se desfăşoară la CinemaPRO. Festivalul începe vineri 15 septembrie, iar programul complet este disponibil pe filmedefestival.ro.

Actorul Joaquin Phoenix („You Were Never Really Here”/”Gladiatorul”/”Walk the Line”/ „Her”) se află în România pentru filmările producţiei internaţionale „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard.

Cu ocazia prezenţei lor la Bucureşti, American Independent Film Festival organizează sâmbătă, 16 septembrie, o serie de proiecţii speciale. De la ora 19.00, la Cinema PRO va fi proiectat filmul „The Little Hours”, regia Jeff Baena (2017) şi de la 20:45, iar la ora 21:00, la CinemaPRO, este programat filmul lui Spike Jonze, „Her”, cu Joaquin Phoenix în rol principal. În funcţie de ora la care se vor încheia sâmbătă filmările de la The Sisters Brothers, Joaquin Phoenix este asteptat la începutul sau la finalul proiecţiilor, pentru a saluta publicul.

Festivalul prezintă şi o secţiune Focus Ethan Hawke în cadrul căreia, actorul prezent la Bucureşti va introduce filmele „Born to Be Blue” (19 septembrie, ora 21.00, Cinema PRO) şi „Boyhood” (20 septembrie, ora 19.15, Cinema PRO) şi va susţine un Q&A la finalul proiecţiei „Before the Devil Knows You’re Dead” (21 septembrie, ora 19.00, Cinema PRO), în inchiderea festivalului.

Programul complet al American Independent Film Festival la Bucureşti poate fi consultat online pe filmedefestival.ro, si CinemaPRO.ro iar biletele pot fi cumpărate la casa de bilete CinemaPRO si pe eventim.ro