Iron Maiden şi Muse, în Bucureşti: Heavy metal şi distopie

Weekend-ul ăsta e Rock the City. Entertainerii de la Muse cântă în Piaţa Constituţiei, vineri. Megastarurile de la Iron Maiden cântă sâmbătă, de la 20:30

Muse revine la Bucureşti pe parcursul turneului de anul acesta cu un show de excepţie sub egida festivalului Rock The City, pe 29 iulie în Piaţa Constituţiei.

Dupa cum ne-a obişnuit, Muse este un critic acid al societăţii, dar şi un vizionar distopic, versurile scrise la obiect şi puse pe un sound rock pompos mergând direct la public. Drones este un album concept, care spune povestea protagonistului, într-un mod deosebit, prin relatarea diverselor stări pe care acesta le experimentează – de la abandon şi pierderea speranţei la îndoctrinarea de către sistem ca dronă umană. Muse este un bun entertainer rock şi ca exemplificare stau mărturie piesele „Psycho“, „Dead Inside“, „Reapers“ şi „Aftermath“. În acest turneu, Muse a înglobat noile piese într-un singur set, iar restul sunt de factură Best of Hits. Cu peste 20 de milioane de albume vândute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, Muse revine la Bucureşti pe parcursul turneului de anul acesta cu un show de excepţie sub egida festivalului Rock The City, pe 29 iulie în Piaţa Constituţiei.

Iron Maiden cântă sâmbătă, de la 20:30, în Piaţa Constituţiei.

Cu peste 90 de milioane de albume vândute, peste 2000 de concerte live susţinute în 59 de ţări, zeci de milioane de fani şi 16 albume de studio de o calitate infailibilă, garantată prin puterea numelui trupei, Iron Maiden şi-a câştigat statutul de cea mai influentă şi venerată trupă rock din toate timpurile.