Lentila de contact cu Stelian Tănase – 6 martie 1945

Getting your Trinity Audio player ready...

Radio Clasic FM are onoarea să vă invite să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Lentila de contact cu Stelian Tănase”, dedicată unei date cruciale în istoria României – 6 martie 1945, momentul instalării guvernului comunist condus de Petru Groza. Această emisiune, realizată de cunoscutul scriitor și analist Stelian Tănase în parteneriat cu DeskReport, va fi difuzată vineri, 8 martie, începând cu ora 12:00, pe canalul nostru de YouTube și pe 90,9MHz.

Într-o abordare captivantă, „Lentila de contact cu Stelian Tănase” va explora circumstanțele, contextul internațional și consecințele instalării guvernului Petru Groza, un moment de răscruce care a marcat începutul unei ere de influență și control sovietic în România. De la presiunile externe la dinamica internă a politicii românești, emisiunea promite o călătorie istorică iluminatoare, care va oferi ascultătorilor o perspectivă detaliată asupra complexității și impactului acestui episod istoric.

Stelian Tănase, cu expertiza sa recunoscută în istoria și politica românească, va ghida publicul prin labirintul evenimentelor care au culminat cu acea zi semnificativă din martie 1945.

Nu ratați „Lentila de contact cu Stelian Tănase” – o fereastră către trecut, deschisă pentru a înțelege mai bine prezentul și viitorul țării noastre.