Lentila de contact cu Stelian Tănase – Colecționarul de artă Alexandru Bogdan-Pitești

Getting your Trinity Audio player ready...

În această ediție specială a emisiunii „Lentila de contact”, ultima din 2023, gazda noastră, scriitorul Stelian Tănase, ne conduce printr-o călătorie fascinantă în viața lui Alexandru Bogdan-Pitești, o figură emblematică a culturii românești. Alexandru Bogdan -Pitești, cunoscut pentru pasiunea sa pentru artă și influența sa semnificativă în cercul artistic românesc, rămâne o personalitate enigmatică și profundă.

În acest episod, vom explora aspectele mai puțin cunoscute ale vieții lui Pitești, de la contribuțiile sale în domeniul artei până la relațiile sale cu contemporanii săi. Stelian Tănase ne va oferi o perspectivă unică asupra impactului lui Pitești asupra mișcărilor artistice din România și asupra modului în care moștenirea sa continuă să inspire artiști și iubitori de artă.

Nu ratați această ediție captivantă a emisiunii „Lentila de contact” la Radio Clasic, produsă de Stelian Tănase în parteneriat cu DeskReport, unde trecutul se întâlnește cu prezentul pentru a crea un portret viu al unei personalități care a modelat peisajul artistic românesc.