Lentila de contact cu Stelian Tănase – Dependent de cafea

Stelian-Tanase

Cafeaua are o istorie fascinantă așa cum este și licoarea însăși: șeici, sultani, intrigi politice, comercianți venețieni, coloniști, sclavi, lupta pentru putere și bogăție, toate sunt elemente care fac parte din povestea cafelei, acest produs care astăzi ocupă locul doi mondial ca importanță economică, după petrol, cu o producție anuală de peste 7 milioane de tone.

Povestea pe larg ne-o spune dl. Stelian Tănase în rubrica săptămânală: Lentila de contact, realizată în parteneriat de Radio Clasic și DeskReport.

Emisiunea Lentila de contact se difuzează în premieră vineri, 12 aprilie, de la ora 12:00 și în reluare de la ora 20:00.

Stelian Tănase este un reputat scriitor, autorul a 25 de cărți. Dintre romanele sale amintim “Corpuri de iluminat”, “Maestro”, “Moartea unii dansator de tango”, “Dracul și mumia”, “Nocturna cu vampir opus 1”, și cel mai recent – “Partida de vânătoare”. Dintre cărțile sale de non-ficțiune amintim, “Anatomia mistificării”, „Istoria căderii regimurilor comuniste”, “Clienții lu Tanti Varvara”, “Cioran în arhivele Securiății”, “Dinastia” și “Conversații cu Regele Mihai.“