Lord of the Dance revine anul viitor în România cu spectacolul „Dangerous Games“

Lord of the Dance – Dangerous Games, showul produs de celebrul Michael Flatley, revine în primăvara anului viitor la Sala Palatului din Bucureşti.

Pe 13 aprilie, echipa celor mai îndrăgiţi dansatori din lume îşi propune să ofere publicului bucureştean o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare şi o producţie elaborată, extrem de bine adaptată noilor tehnologii.

Primele 400 de bilete care vor fi cumpărate de pe MyTicket.ro în perioada 6-20 noiembrie beneficiază de un preţ special, cu 15% mai mic faţă de preţul la care biletele vor putea fi achiziţionate după această perioadă.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei binecunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Showul a avut premiera în 2014 la London Palladium, culminând cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională. După acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii ce au avut loc cu sala închisă în ţări precum Canada, Irlanda, Germania, Australia şi, bineînţeles, România. Odată cu acest spectacol, Flatley şi-a mai împlinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 săptămâni a impresionat şi emoţionat mii de oameni atât prin intermediul dansului, cât şi prin intermediul unor producţii grandioase.