Ludic, un nou trio pe piața muzicală din România, a lansat primul single

Ludic este un trio cu un format clasic -vioară, violoncel, pian- ce și-a propus să vină cu o abordare proprie asupra muzicii, creându-și astfel un stil propriu, un melange ce poate ajunge ușor la ascultător, ce cuprinde emoții și sentimente pe care le trăim ca indivizi în fiecare zi.

Muzica compusă de cei trei membri Ludic, Alexa Juvină (vioară), Camelia Ciobanu (violoncel) și Andrei Irimia (pian), vrea să revină asupra ideii de clasic având elemente ce fac referire la muzica contemporană, dar fără rigoarea și canoanele impuse de-a lungul timpului. Pe scurt, vorbim despre o muzică compusă din suflet, ce are o destinație exactă: declanșarea emoțiilor fiecărui individ, în funcție de propriile trăiri.

Cei trei membri Ludic, și-au propus, ca prin muzica lor să ofere posibilitatea unor momente de introspecție, de gândire la sine dar și la factorii externi ce ne influențează viața. Este o călătorie a sinelui într-un drum în care întâlnim tumultul, împăcarea, iubirea, amintirile dureroase dar și clipele de fericire pură ce coincid cu persoane sau evenimente din viață noastră și pe care avem ocazia să le retrăim, ascultând pasaje din muzica lor.

Trio Ludic a fost înființat în 2015, iar anul acesta au lansat primul lor videoclip, Carousel. De-a lungul timpului, membrii Ludic au compus muzică pentru reclame, filme și diverse video-uri interne pentru companii private.