Margareta Paslaru de vorbă cu Alexa Juvină și Andrei Irimia – Reluare

Trio Ludic

Joi, 24 august, difuzăm în reluare emisiunea din 16 martie în care invitații doamnei Margareta Pâslaru au fost Alexa Juvină și Andrei Irimia, membri ai trupei Ludic.

Ludic este un trio cu un format clasic -vioară, violoncel, pian- ce și-a propus să vină cu o abordare proprie asupra muzicii, creându-și astfel un stil propriu, un melange ce poate ajunge ușor la ascultător, ce cuprinde emoții și sentimente pe care le trăim ca indivizi în fiecare zi.

Muzica compusă de cei trei membri Ludic, Alexa Juvină (vioară), Camelia Ciobanu (violoncel) și Andrei Irimia (pian), vrea să revină asupra ideii de clasic având elemente ce fac referire la muzica contemporană, dar fără rigoarea și canoanele impuse de-a lungul timpului.

Trio Ludic a fost înființat în 2015, iar la sfârșitul anului trecut au lansat primul lor videoclip, Carousel. De-a lungul timpului, membrii Ludic au compus muzică pentru reclame, filme și diverse video-uri interne pentru companii private.

Emisiunea Margareta Paslaru de vorbă cu Alexa Juvină și Andrei Irimia se va difuza la Radio Clasic, joi, 16 martie, de la ora 12.00.

Videoclip

Emisiunea va fi difuzată joi 24 august la orele 12:00 și 20:00 și sâmbătă 26 august la ora 10:00.