Margareta Paslaru de vorbă cu trupa Unflicted

Unflicted

Joi, 12 octombrie, de la ora 12:00 vă invităm la o noă ediție a emisiunii „Margareta Paslaru de vorbă cu trupa Unflicted”.

Trupa Unflicted s-a format in august 2015 in Bucuresti si pana in acest moment are la activ EP-ul „Exposed” ce contine 3 piese inregistrate la Studio148, si patru single-uri ce beneficiaza si de videoclipuri, si anume „Awake”, “Bury you alive”, “Loss” si “Aello”. Membrii trupei au o bogata experienta de scena, acumulata atat in formula curenta cat si in trupele in care au activat anterior, Unflicted avand o activitate concertistica sustinuta inca de la formare si impartind scena cu nume sonore ale muzicii romanesti si internationale, precum Coma, Omul cu sobolani, Luna Amara sau Karma to Burn, Mother’s Cake si Napoleon. Pe langa concertele de club sau festivaluri trupa este prezenta si in media, cu aparitii live la posturi nationale de radio si TV precum Radio Guerilla, Radio 3net, RockFM, Radio TANANANA, TVR, DigiTV etc.

Momentan formatia se concentreaza pe concertele live, urmand ca in viitorul nu foarte indepartat sa intre in studio pentru inregistrarea unui album full-length.

Mai multe informatii, materiale foto, video etc pot fi gasite accesand paginile de Facebook si Youtube ale trupei: https://www.facebook.com/unflicted/