Marian Vanghelie: 90% voi candida la Capitală

Marian Vanghelie a transmis pe blogul său că va candida ”90%” la Primăria București din partea Partidului Social Democrat Independent, pe care l-a fondat după ce a plecat din PSD:

Fostul primar a declarat că dacă Victor Ponta se va înscrie în cursa pentru primăria Capitalei, atunci va candida fără rezerve și l-a numit pe fostul premier ”cel mai mare mincinos” și o persoană care „ar trebui exclusă din politică” din cauza ”nenorocirilor pe care le-a făcut”:

  • ”Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez. PSDI va avea candidați în tot Bucureștiul, la fiecare sector. Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică. Din păcate, la noi, în România, percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Incorect! Un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume și care se ține de cuvânt. Din această cauză suntem în stadiul actual în care nu mai avem nici politicieni pentru că am considerat că cei care mint și sunt alunecoși sunt adevărații politicieni. Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol ne veți vedea unii lângă alții. Victor Ponta este exact, cum zicea Traian Băsescu, cel mai mare mincinos. Cred că Victor Ponta ar trebui exclus din politică. Poate o să revin și în PSD, niciodată să nu spui niciodată. Dacă revine Ponta, nu mă mai întorc eu”, a transmis Marian Vanghelie.