Nana Mouskouri, la Sala Palatului

Nana Mouskouriva susține un concert la Sala Palatului, pe data de 5 martie, evenimentul fiind cuprins în turneul "Happy Birthday".

Ea va fi acompaniată de instrumentiști francezi și va susține un concert care va cuprinde șlagărele cu care artista s-a afirmat.

"Happy Birthday Tour" marchează atât aniversarea celebrei soliste, cât și compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

„Cântecul a fost prima mea dragoste și întotdeauna m-a ajutat să respir, să sper și să cred că este dragoste și pace în jur. Am avut șansa să lucrez cu oameni speciali și să realizez enorm de multe in viață. Am considerat că toate acestea merită să fie sărbătorite și că trebuie să mai cânt dragilor mei prieteni, spectatorii. La mulți ani tuturor celor care îmi arată că dragostea încă există. Şi atât timp cât va fi muzică pentru mine și prietenii mei, va fi dragoste!” – Nana Mouskouri

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro și eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 90 de lei — categoria a IV-a, 120 de lei — categoria a III-a, 170 de lei — categoria a II-a, 250 de lei — categoria I și 350 de lei — categoria VIP