Nicolas Krauze și George Tudorache, alături de Camerata Regală la Ateneul Român

Camerata Regală, ansamblu aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, vă invită la un concert deosebit din cadrul Stagiunii Regale. Evenimentul va avea loc duminică, 17 aprilie 2016, de la ora 19.00, la Ateneul Român (str. Benjamin Franklin, nr. 1-3).

Alături de Camerata Regală se vor afla dirijorul francez Nicolas Krauze și talentatul violinist român George Tudorache, într-un concert deosebit. Se vor interpreta lucrări de J. Sibelius – Impromptu, C. Saint-Saens – Introducere și Rondo Capriccioso, F. Waxman – Fantezia Carmen și P. I. Ceaikovski – Serenadă pentru orchestra de coarde.

Biletele au prețuri cuprinse între 65 și 90 de lei și sunt disponibile în reţeaua bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos, precum și la casa de bilete a Ateneului Român.

Acest concert face parte dintr-o serie de proiecte și programe pe care Bancpost le-a sprijinit în mod activ de-a lungul timpului cu scopul de a fi alături de tinerele talente și de a contribui astfel la promovarea culturii și artei în rândul publicului larg. Următorul concert din seria BancPost pentru Cultură va avea loc pe 29 mai 2016.