Site-ul Festivalului ‘Enescu’ – într-o nouă prezentare

Iubitorii de muzică clasică pot naviga de acum mai ușor prin programul de pe site-ul Festivalului George Enescu, pentru a-și alege evenimentele la care doresc să participe sau pentru a vedea ce bilete sunt disponibile.

Noul website al Festivalului Internațional George Enescu, de la aceeaşi adresă www.festivalenescu.ro, este structurat pentru a oferi utilizatorilor uşurinţă în navigaţie către informațiile esențiale despre evenimentele din cadrul Festivalului. Website-ul facilitează vizualizarea în timp real a programului și a biletelor disponibile, cu posibilitate de achiziționare: printr-un singur click se accesează interfața de vânzare.

Utilizatorii au la îndemână atât informații esențiale despre noutățile din Festivalul Enescu 2017 – serii de concerte sau alte evenimente –, cât și despre evenimente viitoare sau în pregătire – precum Concursul Enescu 2018.

www.festivalenescu.ro își păstrează direcția unei platforme de conținut, înglobând atât știri și materiale editoriale la cald și de analiză, cât și transmisii live, o galerie multimedia la standarde înalte, hărți cu adresă pentru fiecare sală de spectacol, precum și un sistem de widgets care permite accesarea informației relevante din fiecare pagină a website-ului. Abonarea la newsletter se face printr-o trimitere dedicată.

Noul website este îmbrăcat în imaginea vizuală a Festivalului Enescu 2017, iar în timpul desfășurării Festivalului (între 2 şi 24 septembrie) ecranul principal al site-ului se va transforma în ecran pentru transmisii live ale concertelor.
Website-ul www.festivalenescu.ro este disponibil cu toate facilitățile și în varianta Mobile.