„Eine Klaine Nachtmusik” – premieră la Festivalul „George Enescu”

Spectacolul de teatru coregrafic "Eine Klaine Nachtmusik" de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu, va fi prezentat în premieră la Festivalul Internațional "George Enescu", pe scena Ateneului Român, pe data de 13 septembrie, informează un comunicat Art-Production

"Spectacolul este o metaforă a 'singurătății creatorului de cursă lungă'. Cea a unui solitar Om-Artist, Artist-Om, fără vârstă, Veșnic-Copil, dar în același timp și dintotdeauna: Bătrân-Filozof-Înțelept, Jongleur și Alchimist… Aici și Nicăieri, Acum și Oricând… Între James Dean și Pitagora, personajul piesei 'Eine kleine Nachtmusik' nu e (numai) Mozart, Amadeus, sau Wolfgang… E o metaforă", afirmă Gigi Căciuleanu, citat în comunicat.

One man show-ul lui Lari Giorgescu, pe muzica lui W. A. Mozart și textele lui Gigi Căciuleanu și un fragment de scenariu original de Comedia Dell'Arte aparținând lui W. A. Mozart, este o coproducție a Unteatru, Fundația Art-Production & Gigi Căciuleanu Romania Dance Companie și Kult Studio.

Scenografia spectacolului este semnată de Vladimir Turturică, iar light design-ul îi aparține lui Dragoș Mărgineanu.

Biletele se pot achiziționa online prin rețelele Eventim (în magazinele partenere), myStage și de la Agenția de bilete a Teatrului Național București.