TNB reia spectacolele la matineu

Matineele revin pe afişul Naţionalului bucureştean, ocazie cu care unele din cele mai solicitate spectacole vor putea fi urmărite de la ora 11.oo, sau de la ora 15.00. Între primele titluri ce urmează această programare figurează spectacole din repertoriul sălilor Atelier, Pictura şi Studio.

 În perioada următoare, în week-end publicul va putea vedea mai multe reprezentaţii de matineu, între care: Cinci femei de tranziţie de Rodica Popescu Bitănescu – sâmbătă 1 aprilie, de la ora 11.00, Sala Pictură, "Idolul şi Ion Anapoda" de G. M. Zamfirescu, regia Ion Cojar – sâmbătă 8 aprilie, de la ora 15.00, la Sala Studio, "Bârfe, zvonuri şi minciuni" de Neil Simon, regia Ion Caramitru – duminică 9 aprilie, de la ora 11.00, la Sala Studio.

De asemenea, în fiecare duminică dimineaţa. de la ora 11.00, la Sala Media a TNB copiii şi părinţii sunt aşteptaţi în lumea lui Magi – Marian Râlea, care pregăteşte, alături de echipa sa, de fiecare dată alte şi alte poveşti, în care copiii devin personaje ale unor basme celebre, într-un spectacol interactiv, iar părinţii şi bunicii devin spectatori.