Andre Rieu va concerta, în premieră, pe Cluj Arena

Muzicianul Andre Rieu va concerta pentru prima dată la Cluj, pe 5 aprilie 2019, biletele pentru spectacolul său urmând să fie puse în vânzare începând de joi.

Starul mondial Andre Rieu este fără îndoială unul dintre cei mai populari muzicieni internaţionali ai momentului. Cunoscut ca fiind „Regele Valsului” din Mexic până în Australia, Andre Rieu susţine concerte în prezenţa a peste 600.000 de spectatori pe an, depăşind numărul spectatorilor care asistă la concertele superstarurilor internaţionale ca: Bruno Mars, AC/DC sau Rihanna. Andre Rieu vine pentru prima dată la BT Arena din Cluj-Napoca pe 5 aprilie 2019, de la ora 20,00, într-un nou concert memorabil ce face parte din turneul mondial 2019. Biletele vor fi disponibile începând de joi, 29 noiembrie, la ora 10,00 şi vor putea fi achiziţionate atât online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum şi din magazinele partenere EVENTIM din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, la casa de bilete din Iulius Mall, la preţuri ce pornesc de la 200 lei, în funcţie de categoria de loc„, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de organizatori.

În septembrie, Andre Rieu a fost într-un turneu mondial pe marile scene din Statele Unite şi Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va fi în din Marea Britanie.

Muzica şi valsul reprezintă o parte foarte importantă în viaţa mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranţă îl va atinge şi pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoţie şi bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoţiile reprezintă secretul succesului meu„, a declarat Andre Rieu, potrivit sursei citate.

El are peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, a fost de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi are 500 de discuri de platină.

„Concertele lui Andre Rieu sunt ca un foc de artificii al emoţiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, Andre Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înţesate cu numeroase surprize, umor şi solişti internaţionali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susţine turnee în întreaga lume de peste 30 de ani”, se mai arată în comunicat.