„Cazul 101”, spaţiul deschis de tineri artişti, în care arta se întâlneşte cu experimentul

Joi, 22 februarie 2018, va fi deschis un nou spaţiu în Bucureşti, pe strada Carol Davila 101. Este vorba de „Cazul 101”, o casă transformată de câţiva tineri artişti într-un loc de intersecţie al artei cu experimentul.

Cazul 101 este, la bază, o casă ale cărei camere au rolul de a fi transformate, re-create şi reinterpretate.

Primul eveniment, care marchează şi deschiderea spaţiului, este vernisajul expoziţiei ,,Suprafaţă reflexivă, sau primele note în dosar”, alcătuită din patru expoziţii în patru dintre camerele casei, în care fondatorii proiectului se descriu pe ei ca artişti, după cum informează un comunicat de presă emis cu această ocazie. Cei patru artişti care vor expune sunt Jesse James, Cristian Emil, Veta Jones şi Robert Băjenaru.

Cazul 101 se deschide către public şi artişti, prin crearea de noi (inter)dependenţe şi conjuncturi, cu expoziţii, rezidenţe, dezbateri, proiecţii de film, sau alte activităţi care vor forma, pe parcurs, o identitate nouă şi fluidă.

Vernisajul are loc pe 22 februarie, de la ora 19:00. Expoziţia poate fi vizitată până pe 25 martie, în fiecare sâmbătă (12:00 – 19:00), cu programare telefonică în prealabil, la numărul 0730 927 358.