La Teatrul de Artă București are loc avanpremiera spectacolului “Singularity”

Marți, 21 februarie, de la ora 19.15, la Teatrul de Artă București are loc avanpremiera spectacolului “Singularity”, în regia Marianei Cămărășan. Piesa are la bază un text de Cornel Mihai Ungureanu, nominalizat la premiul Cea mai bună piesă a anului 2011, în programul UNITER desfășurat sub egida Casei Regale a României.

Trăim într-o lume globalizată, visăm să călătorim și chiar o facem, nu ne sunt străine marile probleme și descoperiri ale științei, beneficiem de o tehnică din ce în ce mai avansată, dar continuăm să purtăm războaie, așa cum continuăm să iubim. Ceea ce se dezvăluie în spectacol este povestea întâlnirii, sub același cer și sub semnul aceleiași utopii, a unor oameni care își vor marca reciproc destinul. Personajele gravitează unele în jurul celorlalte, păstrandu-și totodată solitudinea, fără puterea de a se contopi sau pierde definitiv unele de altele. Ce naște acest tip de legătură este de fapt un mister, dar este ceea ce recunoaștem și ceea ce trăim.

Singularity este povestea noastră, a tuturor, dureroasă, caldă, candidă, este cea mai fidelă și frumoasă fotografie a războiului infinit din noi. O poveste care are intensitatea primului sărut și prăpastia primei despărțiri.” (George Constantinescu, actor, fondator și director al Teatrului de Artă București)

In distribuție: Florina Gleznea, Claudia Prec, Mihaela Popa, Bogdan Talașman și Rareș Andrici.

Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar light designul, lui Ștefan Vasilescu.    

Spectacolul este realizat în coproducție de Teatrul Mic și Teatrul de Artă București.

Bilete online, pe www.mystage.ro/spectacole/singularity-435/

Singularity1

Singularity5