Lucrările unor artişti români contemporani, cum ar fi Corneliu Baba, Ion Grigorescu sau Dan Perjovschi, scoase la licitaţie

Lucrări ale unor artişti precum Dan Perjovschi, Corneliu Brudaşcu sau Ion Grigorescu vor fi prezente pe 10 iulie, la Artmark, în cadrul licitaţiei de Artă Postbelică şi Contemporană, inclusiv o secţiune caritabilă dedicată Hospice.

„Bucureştiul văzut de pe Dealul Morii” (foto sus), de Ion Grigorescu, şi „Portret de femeie”, de Corneliu Baba, sunt estimate la un preţ cuprins între 8.000 şi 15.000 de euro.

De asemenea, o lucrare realizată de Dan Perjovschi, ”World”, a fost cotată până la 2.500 de euro, iar „Cometă” de Henry Mavrodin, la un preţ între 6.000 şi 9.000 de euro.

În licitaţie se regăsesc loturi care vor veni în sprijinul strângerii de fonduri necesare pentru asigurarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă acordate copiilor şi adulţilor bolnavi incurabili ai fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei. Aceste loturi sunt marcate cu logoul Hospice, informează Artmark.