„Visul unei nopți de vară”, în regia lui Tim Robbins, trei reprezentații extraordinare la Teatrul de Comedie

Actorul și regizorul american Tim Robbins spune că teatrul le poate reaminti oamenilor că sunt ființe umane, subliniind că acesta este sensul spectacolului său – "Visul unei nopți de vară" -, care va avea trei reprezentații, pe 22, 23 și 24 iunie, de la ora 19,00, la Teatrul de Comedie din București.

"Este ceva în legătură cu acest spectacol, care este important în multe feluri. Îți amintește cum este să fii uman, cum este să fii îndrăgostit, cât de nebunesc și confuz poate să fie acest lucru. Și este singurul spectacol pe care îl știu (…) care se sfârșește cu o binecuvântare, se sfârșește cu momentul în care publicul este binecuvântat. (…) Teatrul poate face asta, poate să ne readucă aminte că suntem ființe umane", a declarat Tim Robbins, marți, într-o conferință de presă organizată la Teatrul de Comedie.

Spectacolul "Visul unei nopți de vară", de William Shakespeare, în regia lui Tim Robbins, va avea trei reprezentații extraordinare la Teatrul de Comedie, după ce a fost prezentat la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

"În anul Shakespeare, avem bucuria să închidem stagiunea cu un spectacol Shakespeare, 'Visul unei nopți de vară', venit tocmai din California, cu trupa The Actors' Gang. Spectacolul a poposit mai întâi la Sibiu, la Festivalul de Teatru", a spus George Mihăiță, director-manager al Teatrului de Comedie.